Parket afwerking

Parket afwerking

Olie / Wax behandeling

Wij schuren uw houten vloer en behandelen deze met een100% oplosmiddelvrije, natuurlijke vloerolie RigoStep ROYL BIO-OIL is een unieke combinatie van herwinbare plantaardige oliën. ROYL BIO-OIL impregneert diep, voedt en vult tot diep in de poriën en vormt een sterke, dichte bescherming in het hout.

 DOWNLOAD DE ONDERHOUDWIJZER

Aankleurbaar met 23 verschillende kleuren Color For Oil.
Deze Rigostep ROYL OIL is ook in een 2 componenten versie verkrijgbaar. Royl Oil 2k impregneert, voedt en vult tot diep in de poriën en polymeriseert tot een taaie, dichte beschermlaag. Deze laag wordt na droging erg water en alcohol bestendig. Royl Oil 2k vult de poriën, waardoor 1 laag voldoende is om de vloer te beschermen en op kleur te brengen. De gedroogde laag voorkomt indringing van vuil en vocht, u krijgt dus geen waterkringen of vlekken, barst en bladdert niet en mag worden toegepast op oppervlakken die in aanraking komen met levensmiddelen. Rigostep Royl 2K kan eventueel worden bij gekleurd met de Rigostep kleurpigmenten. De Kleurpigmenten komen in 23 verschillende kleuren met ieder hun unieke uitstraling. Een potje Rigostep Colorwash (125ml) is gebaseerd op 1 liter Rigostep Royl 2K.

  • 100% natuurlijk en herwinbaar
  • 100% oplosmiddelvrij
  • Dringt diep in het hout

Parket lakken

Wij schuren uw vloer en lakken uw houten vloer af met een lak van het hoogst mogelijk niveau van schoonheid, slijtvastheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Hoe goed een parketlak ook beschermt, als de afwerking er plasticachtig uitziet, schiet het product zijn doel voorbij.

Daarvoor hoef je met de lakken die wij gebruiken van Lobadeur en Rigostep geen angst te hebben, want de lakken van Lobadeur en RigoStep is niet alleen wat betreft duurzaamheid, maar ook qua aspect een klasse apart. Een afwerking met de lakken van Lobadeur of RigoStep is glashelder transparant, oogt natuurlijk en benadrukt de schoonheid van het hout.  Daarbij kun je kiezen tussen parketlakken in verschillende glansgraden.